2009. október 14., szerda

Én ezt ajánlom az influenza ellen!

Ahogy közeledik a H1N1 influenza vírus rossz időjárás miatti gyors elterjedése, úgy egyre sürgetőbbé válik a felkészülés ellene. A leg-kézenfekvőbb megoldás az immunrendszer erősítése. Már most el kell kezdeni az immunrendszer felturbózását, hogy a vírusok támadásakor a lehető legjobb formánkat hozzuk.

Én a természetes vitaminkészítményekre szavazok, be is mutatok Nektek egyet, amiről hiszem, hogy nagyon hatásos.
A természetes vitaminok jobban felszívódnak, mint mesterséges társaik, és sokkal komplexebbek, így magasabb szintű élettani hatást fejtenek ki.

Ilyen természetes anyagokból készült a Spirulina +Chlorella alga étrend-kiegészítő tabletta. A spirulina és a chlorella algafajták. Nagyon meggyőző, hogy azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. A népi gyógyászat már évszázadok óta ismeri az alga (spirulina) kedvező élettani hatásai, ami létfontosságú vitaminokat tartalmaz természetes formában, ezen kívül bővelkedik esszenciális zsír- és aminosavakban, tejsavbacilusokban.

Nézzük, mit tud a spirulina!

• Mindenek előtt serkenti az immunrendszert, segít a test egészségének megőrzésében.
• A spirulina nemcsak gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat.
• A tejsavbacilusok helyreállítják, rendbentartják a bélflórát.
• A természetes antioxidánsok kiváló tárháza.
• Az esszenciális aminosavak segítenek az érrendszeri betegségek megelőzésében, csökkentik a koleszterinszintet és szabályozzák a vérnyomást.

Mi egyebet várhatunk még? Szerintem tökéletes! Készülj fel Te is az influenzára!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése